1 de 10
SOLIDARITAT

Recapten 2.145 euros per a la Fundació Bara de Reus

La Cambra, la Unió de Botiguers i Mémora van organitzar un concert a la Prioral per recaptar fons per a l'entitat

Les entitats organitzadores del concert han lliurat un taló a la fundació amb la recaptació | MBO
per M.B., Reus, Catalunya | 15 de desembre de 2022 a les 11:40 |
El concert solidari en suport a la Fundació Bara organitzat el passat mes de novembre per la Cambra de Comerç, l'empresa Mémora i la Unió de Botiguers de Reus va recaptar 2.145 euros. Aquest matí de dijous, representants de l'impuls de l'esdeveniment han fet el simbòlic lliurament d'un taló a l'entitat, que es dedica a l'atenció de canalla vulnerable. La cita va tenir lloc a la Prioral de Sant Pere, i va comptar amb l'actuació de la coral de la URV, que va interpretar peces de Pau Casals, Mozart o Duke Ellington, entre altres autors.

La bona acollida de la proposta solidària ha decidit els seus organitzadors a repetir-la de cara a l'any vinent, segons ha avançat el president de la Cambra, Jordi Just. Al seu costat, la presidenta de la Unió de Botiguers, Meritxell Barberà, ha assenyalat que han estat una seixantena els establiments que van sumar-se a la iniciativa en suport de la Fundació Bara (es van sortejar diversos lots elaborats pels comerços adherits, alguns dels quals valorats en 200 euros). 

Des de Mémora, Javier Ríos ha volgut destacar l'organització del concert, que destina la seva recaptació a entitats socials del nostre teixit. Finalment, i des de la Fundació Bara, Isabel Domingo ha agraït haver estat l'escollida enguany per rebre el suport de la Cambra, la Unió de Botiguers i Mémora. "Iniciatives com aquesta són necessàries; realment, a nosaltres ens fa falta, el suport que ens doneu", ha dit. 

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: