1 de 10
EQUIPAMENTS

La Comissió Territorial d’Urbanisme aprova el pla edificable dels Ploms

Llum verda per a l'operació de compravenda de terrenys per construir-hi una residència

Imatge de l'espai del CN Reus Ploms, objecte del pla urbanistic | Google Maps
per Reusdigital.cat, Reus | 15 de desembre de 2022 a les 10:30 |
El Pla especial urbanístic per a l’ordenació dels usos i de l’edificabilitat del Club Natació Reus Ploms ha estat aprovat aquest passat dimecres per la Comissió Territorial d'Urbanisme del Camp de Tarragona. L’entitat ja té llum verda per tirar endavant el contracte de compravenda de gairebé 3.000 metres quadrats de terreny, entre l’avinguda de Marià Fortuny i la de Tarragona, amb la companyia francesa AEGIDA per construir-hi una residència de gent gran, a més del pla de renovació de les instal·lacions esportives.

Una operació de 2,5 milions


 
Preguntat per Reusdigital.cat, el president del CN Reus Ploms, Isidre Guinjoan, ha mostrat la seva “satisfacció” per l’aprovació, i ha titllat de “més engrescadora” la fase que ara comença. L’operació de compravenda, d'un valor de 2,5 milions d'euros, permetrà eixugar el dèficit econòmic actual dels Ploms i destinar part dels diners a la construcció de les noves instal·lacions esportives de l’entitat.

El ple de Reus va validar provisionalment, al juny, el Pla especial urbanístic per a l’ordenació dels usos i de l’edificabilitat del Club Natació Reus Ploms, presentat per la pròpia entitat esportiva. Més endavant, el passat novembre, el plenari va aprovar el text refós del pla. La regidora d'Urbanisme, Marina Berasategui, va indicar que la comissió territorial d'Urbanisme va fer anteriorment una sèrie de "prescripcions" sobre el document aprovat primerament. 

Per part seva, la junta de Guinjoan va obtenir el suport dels socis del club en una assemblea que va tenir lloc el març d'enguany, i que va servir per engegar els tràmits necessaris per garantir la viabilitat econòmica de l'entitat esportiva. Justament un any abans, el març de 2021, aquest mitjà va avançar que els Ploms treballaven una proposta de viabilitat amb la cessió o venda d'un sector de les instal·lacions. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: