1 de 10
AEROPORT DE REUS

L'Aeroport de Reus connectarà una nova ruta amb Düsseldorf

Operada per Ryanair, tindrà dues freqüències setmanals recuperant un altre enllaç amb Alemanya

L'aeroport de Reus suma una nova connexió | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 14 de desembre de 2022 a les 13:11 |
Entre els mesos de març i octubre del 2023, l'Aeroport de Reus oferirà una nova ruta per connectar la Costa Daurada amb Düsseldorf. Operada per Ryanair, comptarà amb dues freqüències setmanals, els dimarts i els dissabtes, i enllaçarà la ciutat amb el mercat alemany.

Amb la nova connexió, Ryanair operarà 13 rutes des de Reus


La incorporació d'aquesta nova ruta sorgeix de la Taula Estratègica de l'aeroport de Reus, impulsada pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, amb la voluntat de recuperar els vols amb Alemanya i afavorir el turisme procedent d'aquest mercat estratègic. La connexió Reus-Frankfurt Hahn es va perdre aquest 2022 per motius de la companyia i, amb aquesta incorporació, es recupera una connexió amb Alemanya. 

La nova ruta se sumarà a les altres 12 que opera Ryanair des de l'aeroport de Reus, companyia que transporta més de 168 milions de passatgers a l'any amb més de 3000 vols diaris. Segons la president del Patronat de Turisme de la DIPTA, Meritxell Roigé, "la connexió aèria amb Alemanya permetrà connectar amb un mercat de gran interès, no només per a les nostres destinacions turístiques sinó també per al conjunt de l’activitat econòmica i empresarial del territori”. 

Düsseldorf se suma a les noves connexions, com París


L'aeroport de Reus va tancar l'activitat el 7 de novembre amb un total de 909.506 passatgers, un 87,5% dels que hi van haver el 2019. A l'inici de temporada l'aeroport es va marcar com a objectiu recuperar els 750.000 passatgers amb rutes majoritàriament al Regne Unit i també a altres ciutats europees com a Irlanda, Bèlgica o Mallorca. 

L'activitat aèria es tornarà a posar en marxa de cara al març amb nous vols com el que s'acaba d'anunciar a Düsseldorf i els anunciats al novembre que enllaçaran Reus i París amb dues freqüències setmanals. 


Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: