1 de 10
NADAL 2022

Una cinquantena de parades al 24è Mercat de Santa Llúcia d'Amposta

Se celebrarà diumenge 18 de desembre

El mercat de Santa Llúcia d'Amposta es celebrarà este diumenge 18 de Desembre | Arxiu
per Aguaita, Amposta | 14 de desembre de 2022 a les 11:13 |
Una cinquantena de parades participaran, este diumenge 18 de desembre al 24è Mercat de Santa Llúcia d’Amposta. El Mercat estarà entre el carrer Major, la plaça de l’ajuntament, el carrer de Corsini i el carrer Nou. Les parades obriran portes a les 10 del matí i romandran obertes fins les 9 del vespre.

Com ja és habitual, a la plaça de l’ajuntament s’instal·laran les parades de productes alimentaris i de proximitat, on es podran trobar torrons, mel, espècies o, entre altres, els dolços dels forns i pastisseries. Al carrer Major s’ubicaran els comerços locals, que vendran des de roba i complements a joguines, llibres o articles de decoració. Finalment, al carrer de Corsini hi seran les parades d’artesania, amb joguines de fusta, figures del pessebre, ceràmica o sabó natural. I al carrer Nou hi haurà diferents tallers.

A l’inici del carrer Major també hi haurà la Fira Social de Santa Llúcia, un espai destinat a les entitats i organitzacions que treballen en el suport de les persones més vulnerables, així com en la sensibilització, prevenció i lluita contra diferents malalties.

Durant la jornada, hi haurà animació musical, com una ballada de jotes al matí o la visita del Tió. A la tarda està previst que la batukada Associació Toco per tu, el Batec d’Amposta animi el mercat a partir de dos quarts de 6.

Les cortines de Santa Llúcia

Presidint una de les entrades al mercat hi haurà Les cortines de Santa Llúcia, que es realitzaran amb la col·laboració dels usuaris i usuàries de la Residència de Gent Gran, l’Associació de Familiars de Malalts Mentals de les Terres de l’Ebre (AFMMTE).
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: