1 de 10
NADAL 2022

Més d'una trentena d'activitats per celebrar Nadal a Alcanar

Destaquen, entre altres, el gran pessebre d'Alcanar, la Fira de Santa Llúcia o la revetlla

Encesa de llums nadalenques a Alcanar | Cedida
per Aguaita.cat, Alcanar | 13 de desembre de 2022 a les 17:20 |
La il·lusió torna a omplir els carrers d'Alcanar en un Nadal ja recuperat plenament després de dos hiverns pandèmics. És per això que l'Ajuntament d'Alcanar ha preparat una programació que contempla activitats lúdiques i culturals per a públics de tots els gustos i de totes les edats, però especialment dedicades a reviure l'esperit nadalenc dels més menuts de la casa.

El tret de sortida de la programació es va donar amb l'encesa de llums, que va tenir lloc el cap de setmana passat. "Amb les llums, s'encén també l'esperit nadalenc a Alcanar que es concreta en una programació cultural i  dirigida a tots els públics", apunta Joan Roig, alcalde d'Alcanar. Les activitats conclouran amb la, ja mítica, Cavalcada de Reis.

Se celebraran actes tradicionals al municipi com el gran pessebre d'Alcanar, la Fira de Santa Llúcia, 'Troba el teu tió', 'La veritable història del Pare Noel', la Revetlla de Cap d'Any o la rebuda del patge Mikelí. A més, com cada any, la programació de Nadal adquireix un caràcter solidari, com la campanya de recollida de joguines o els actes organitzats per recaptar fons per la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties cardiovasculars. En este sentit, entre els actes de la programació es troba la caminada popular i diverses activitats esportives.

Alcabàs! s'ha sumat, un any més, al programa d'activitat nadalenques, impulsant la segona edició del 'Concurs d'aparadors', que pretén animar a les persones a passejar pel municipi i gaudir de l'engalonament dels aparadors que prepararan els diferents establiments i, així, donar vida als carrers i dinamitzar el comerç local.

D'esta manera l'Ajuntament d'Alcanar pretén retornar l'esperit nadalenc al poble. "El Nadal és temps d'il·lusió per a compartir amb les persones estimades i també per a somniar i preparar projectes de futur", conclou el batle.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: