1 de 10
MÓN EMPRESARIAL

Solargest tancarà el 2022 amb 3,5 milions d'euros en vendes

Ha dut a terme més de 350 instal·lacions residencials

Solargest tancarà el 2022 amb 3,5 milions d'euros en vendes | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 13 de desembre de 2022 a les 13:27 |
Solargest Renovables, l'empresa líder en el sector al Camp de Tarragona, té previst tancar l'any amb unes vendes de 3.500.000 euros, multiplicant per quatre la facturació de l'any passat. Segons explica el seu gerent, Gerard Pagès, "aquest exercici ha suposat un gran salt per a nosaltres: els nous clients i projectes ens han portat a dimensionar l'empresa assumint majors volums de feina i complexitat".

L'empresa complirà deu anys el 2023


Solargest, que ha realitzat més de 350 instal·lacions residencials i industrials aquest any, ofereix serveis integrals en el camp de l'enginyeria, la construcció i l'explotació d'energies renovables. Pagès afegeix que, "encara que el sector viu una certa efervescència, i, per tant, molta competència, la dificultat de comptar amb el material adequat i servit en termini, així com els tècnics especialitzats, fa que molt poques empreses puguin ser realment competitives".

En aquest sentit, Solargest preveu un bon exercici també el 2023, "amb projectes ja tancats i la possibilitat d'abordar d'altres molt significatius", conclou Pagès. El pròxim 2023 es compliran deu anys de la creació de Solargest. que té un àmbit d'actuació majoritari a Tarragona, tot i que també a qualsevol punt de Catalunya, País Valencià i l'Aragó.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: