1 de 10
SÍNDIC DE GREUGES

L'oficina itinerant del Síndic de Greuges s'aturarà a Reus el 20 de desembre

La ciutadania podrà presentar consultes o queixes sobre actuacions de l'Administració pública i d'empreses de serveis d'interès general

El Síndic de Greuges farà parada al Centre Cívic Migjorn | Reus.cat
per E.R., Reus, Catalunya | 13 de desembre de 2022 a les 13:09 |
L'oficina itinerant de la Sindicatura de Greuges de Catalunya fa parada a Reus. En concret serà el proper dimarts 20 de desembre quan l’equip del Síndic de Greuges de Catalunya atendrà les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes sobre actuacions tant de l’Administració pública com d'empreses que presten serveis d’interès general (llum, aigua, gas, etc.).

​La presència de l’equip del Síndic de Greuges a Reus respon a l’objectiu d’apropar aquesta institució a les persones per facilitar la presentació de queixes i fer consultes i s'emmarca amb les visites que fa la institució amb regularitat als municipis i barris de Catalunya. Les visites es poden fer presencialment, al Centre Cívic Migjorn, o per via telemàtica.

Les persones que hi estiguin interessades, caldrà que concertin prèviament l’entrevista trucant al telèfon 900 124 124; enviant un correu electrònic a l’adreça citaprevia@sindic.cat o al web.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: