1 de 10
ELECCIONS MUNICIPALS 2023

Valentín Rodríguez repeteix com a cap de llista d'Entre Veïns

El partit municipalista es tornarà a presentar a les eleccions municipals del 2023

Valentín Rodríguez en una tertúlia als estudis de LANOVA Ràdio | Reus Digital
per E.R., Reus, Catalunya | 12 de desembre de 2022 a les 13:42 |
El partit municipal Entre Veïns Reus es tornarà a presentar a les eleccions amb Valentín Rodríguez com a cap de llista. Rodríguez, que és la segona vegada que encapçala la llista municipalista, és el president de l'Associació de Veïns del Mas Vilanova i va ser el president de la Federació d'Associacions de Veïns de Reus entre el 2011 i el 2019. 

El partit proposarà el programa que van presentar el 2019


Entre Veïns Reus presenta una llista amb noms com Esperanza Torrijos, presidenta de l'Associació de Veïns del barri Immaculada, i Eduardo Navas, president de l'Associació de Veïns Primer de Maig del Mas Pellicer. També estarà formada per representants d'altres entitats i col·lectius amb la voluntat de "donar veu a aquells que fins ara no han gaudit del privilegi de ser escoltats per l'administració local". 

Des del partit asseguren ser "la única proposta electoral que garanteixi un canvi radical" duent a terme una "política honesta, on es compleixi el programa electoral sense falses promeses". El programa mantindrà les línies marcades per a les eleccions del 2019 mantenint propostes i projectes. 

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: