1 de 10
FORMACIÓ

L'AEQT i la URV engeguen un curs sobre seguretat de processos en la indústria química

El curs tindrà una durada d'una setmana i està adreçat a professionals de la indústria

És la primera edició del curs impartit per l'AEQT i la URV | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 12 de desembre de 2022 a les 11:11 |
En marxa la primera edició del curs "Introducció a la seguretat de processos en la indústria química". L'Associació Empresarial Química de Tarragona i la URV han engegat la formació conjunta al Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació de la Fundació URV.

El curs s'impartirà durant aquesta setmana i està adreçat a professionals de la industria que no són especialistes en seguretat de processos i volen anar més enllà en aquest coneixement. La inauguració ha estat a càrrec de la gerent de l'AEQT, Maria Mas, aquest dilluns al matí.

Es van ampliar les places de 25 a 30 a causa de la demanda


La formació està formada per un enfocament innovador amb la participació de ponents de la indústria química, d'empreses especialitzades, de la universitat i de l'Administració Pública. La primera edició ha tingut una bona acollida, amb una ampliació de les places disponibles, passant de 25 a 30 alumnes. 

Es preveu una segona edició del curs per incorporar els alumnes que han quedat en llista d'espera. El desenvolupament d'aquest curs forma part d'un dels pilars bàsics del Pla Estratègic de l'AEQT 2021-2023 que consisteix en "Desenvolupar l'excel·lència en seguretat i sostenibilitat". En aquesta línia, l'AEQT també treballa en la posada en marxa d'un màster en aquest àmbit.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: