1 de 10
EMPRENEDORIA

Es presentaran els vuit projectes participants del Programa d'Incubació Estratègica

L'acte es farà el 12 de desembre a partir de les 4 de la tarda a Redessa Viver

El dilluns es farà la presentació dels projectes participants | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 9 de desembre de 2022 a les 16:55 |
Vuit projectes han participat en el Programa d'Incubació Estratègica, un programa de 25 hores de formació intensiva i assessorament expert. La iniciativa, impulsada per la regidoria d'Empresa i Ocupació amb la col·laboració de l'Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona, es tancarà el dilluns 12 de desembre amb la presentació i selecció dels projectes finals. 

El programa té l'objectiu de donar suport i impulsar iniciatives econòmiques que vulguin crear-se en el sector de l’economia social i solidària. Els vuit projectes, després d'haver rebut la formació el mes de novembre passat, es presentaran a un jurat format per l’equip tècnic del Servei d’Emprenedoria de l’Ajuntament de Reus i de l’Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona.

Tres projectes seran seleccionats per un programa d'assessorament d'un any


Els tres projectes més desenvolupats i estratègics seran seleccionats per incorporar-se a un programa d'incubació més específic durant un any, en què se’ls oferirà un servei individualitzat de mentoria amb experts de cada àmbit; assessorament permanent sobre fonts de finançament i assessorament tècnic en recerca d’espais a càrrec de la Regidoria d’Empresa i Ocupació.

L'acte de presentació dels projectes serà el dilluns 12 de desembre a les 4 de la tarda a Redessa Viver. Els participants han estat: El Patio de mi casa, Giravolt La Ganxeta, L'entremaliat, Obrador de consciència ecosocial, Un mort a la festa, Tracta'm, Llogateres en obres i Roser de foc. Els projectes engloben sectors com l'oci, la cultura, la gastronomia, la fisioteràpia o l'habitatge. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: