1 de 10
FORMACIÓ

Les cinquenes Jornades Tècniques Sanitàries arriben a l'institut Baix Camp

El 12, 13 i 14 de desembre s'han programat diverses ponències sobre l'àmbit professional sanitari

Imatge de la darrera edició de les Jornades Tècniques Sanitàries | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 10 de desembre de 2022 a les 12:00 |
La cinquena edició de les Jornades Tècniques Sanitàries arriben els dies 12, 13 i 14 de desembre a l'institut Baix Camp. Dirigides a l'alumnat de cicles formatius de la branca sanitària, oferiran diverses ponències a càrrec de representants d'aquest sector professional.

Dentistes, infermeres, antics alumnes i professors de l'àmbit sanitari donaran una visió pràctica i realista de la seva professió per als alumnes dels cicles formatius. L'objectiu de les jornades és aconseguir que l'alumnat tingui un contacte directe amb els professionals del sector.

Endinsar-se en el sector professional relacionat amb la diabetis, l'alzheimer o la dietètica


Es duran a terme conferències sobre la diabetis, com el "Taller sobre tècniques d'administració d'insulina", per part d'Olga Gómez, o "Monitorització contínua de glucosa en pacients diabètics", de Roxana Zavala. També s'oferiran la ponència "Dieta saludable i falsos mites: les dietes miracle", a càrrec de Tere Canela, i "El desenvolupament craniofacial infantil i ortopèdia funcional", per la doctora Ferrés.

Sobre l'Alzheimer s'han programat la xerrada sobre símptomes de trastorns neurocognitius per part de la psicòloga de l'associació d'alzheimer de Reus, Núria Ruiz, i "Acompanyament a les persones amb demència", de Núria March de la residència L'Onada. La inauguració de l'acte serà a càrrec del regidor de Salut i Ciutadania, Òscar Subirats, i de la coordinadora FP dels serveis territorials d'educació a Tarragona, Rosa Maria Carbonell.

La cinquena edició de les Jornades Tècniques Sanitàries consolida el cicle com un referent de col·laboració entre el món educatiu, l'empresa i les institucions sanitàries. A l'institut Baix Camp s'ofereixen els cicles formatius de grau mitjà de Farmàcia i parafarmàcia i de Cures Auxiliars d'Infermeria i, de Grau Superior, el d'Higiene Bucodental.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: