1 de 10
NADAL 2022

El programa «NDL x Joves» proposa activitats i tallers durant les festes

Del 23 de desembre fins al 5 de gener s'han programat tallers lúdics i formatius per a joves d'entre 12 i 20 anys

Activitats per a infants i adolescents amb el programa | Reus Digital
per E.R., Reus, Catalunya | 9 de desembre de 2022 a les 10:18 |
Activitats per a joves d'entre 12 i 20 anys durant les festes de Nadal és la proposta de la regidoria de Salut i Ciutadania des del Casal de Joves la Palma. El programa NDL x Joves ofereix una desena d'experiències i tallers per fer entre el 23 de desembre i el 5 de gener. És una programació d'activitats lúdiques i formatives dins del programa Planet Reus, que ofereix alternatives d'oci saludable, educatiu i amè per joves. 

Les activitats de NDL x Joves s'engeguen el 23 de desembre


NDL x Joves comença amb "Túnel del Temps. Recreació de fotos antigues a la boca de la Mina" el divendres 23 de desembre. És una proposta gratuïta dirigida a joves d'entre 14 i 20 anys, que convertirà els joves en models, recreant amb fotògrafs professionals fotos antigues fetes a la Boca de la Mina. 

El programa continuarà el 27 de desembre amb la proposta "Espelmes naturals i olis essencials" al Casal de Joves La Palma. Serà un taller per elaborar artesanalment una espelma personalitzada a través de tècniques sostenibles. El dia 28, s'han programat "Decoració de Nadal 3D", per dissenyar objectes i imprimir-los amb una impresora 3D, i "Cuina de reaprofitament", per aprendre a fer receptes amb fruites i verdures. 

Cuina, lettering i un bingo musical feminista, entre altres propostes


El dia 29 de desembre, NDL x Joves continuarà amb la temàtica gastronòmica i proposa "Cuina Nadalenca", un taller per animar els joves a endinsar-se en les receptes de galets, canelons, farcits i postres. El mateix dia també s'ha programat l'scape room "L'enigma de Takeshi Nazo" al Gaudí Centre. El 30 de desembre s'oferirà el "Taller de lettering i creativitat".

Per al gener, s'han programat el Curs de premonitor, per a joves d'entre 15 i 17 anys, amb una durada de quatre dies, per a endinsar-se en el món de l'educació en el lleure. El dia 3 de gener tindrà lloc el "Bingo musical feminista", que transforma el bingo tradicional amb cançons i vermut. A banda, hi haurà els espais joves a ¡ls centres cívics Llevant i Migjorn i al Parc de Nadal, com a espais de trobada.
 

Programació completa de NDL x Joves Foto: Cedida


  
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: