1 de 10
Literatura

L'escriptor Òscar Ramírez Dolcet presenta el seu nou llibre aquest dissabte a Altafulla

L'obra "Kitab, Sadhu, Naufragi" convida a la societat a fer una reflexió global

L'escriptor Òscar Ramírez amb un exemplar del seu llibre | Cedida
per Reusdigital.cat, Altafulla | 8 de desembre de 2022 a les 16:57 |

El nou llibre del periodista i escriptor Òscar Ramírez Dolcet veurà la llum aquest dissabte vinent en l’únic acte de presentació que es farà de l’obra, titulada Kitab, Sadhu, Naufragi, publicada per La Banya Edicions.

En paraules del mateix autor “es tracta d’una obra intimista que convida al lector a aturar-se per fer balanç de la seva situació personal, però també del rol que juga al seu voltant més immediat i en el conjunt de la societat”. El nou llibre de Ramírez, el 21è de la seva trajectòria com a escriptor, conté diverses sèries de textos i cada text té la seva fotografia, ja que conté imatges d’amics de l’autor i altres fotògrafs als quals ha demanat permís per a la publicació.

La presentació, l’única que es farà, tindrà lloc aquest dissabte, 10 de desembre, a les dos quarts 1 del migdia, a la sala de les antigues escoles Teresa Manero d’Altafulla. David Serra, gestor cultural tarragoní, serà l’encarregat de conversar amb l’autor d’aquest llibre que es va escriure el 2020 i que ha estat reposant fins ara per a ser presentat.

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: