1 de 10
COMERÇ

AliExpress obre un establiment a la plaça del Mercadal de Reus

Al número 5, al local on fa uns dies ha tancat Xiaomi

L'exterior de l'establiment, aquest dijous | MBO
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 8 de desembre de 2022 a les 10:45 |
Uns marxen, altres arriben. El canviant model comercial dels nostres temps causa el tancament de no pocs negocis, si bé se'n segueixen creant de nous. Dies enrere, Reusdigital.cat va informar del comiat de la cadena de tecnologia Xiaomi, que s'ha estat uns anys a la plaça del Mercadal de la capital del Baix Camp. Al mateix espai s'hi instal·larà un altre gegant xinès: AliExpress

Selecció de personal i oberturaL'exterior de l'establiment, gairebé a la cantonada amb el carrer de la Galera i el de Monterols, llueix el rètol de la firma, si bé els aparadors no són visibles (les persianes, per cert, ja han estat vandalitzades). Una recerca a la xarxa permet comprovar que l'obertura és prevista de cara al divendres 16 de desembre, i que s'ha estat fent la corresponent selecció de personal per fer de venedor a través d'eines i plataformes en línia, també al web de la companyia. 

El local situat al número 5 del Mercadal serà, en principi, un punt físic de venda d'AliExpress. L'empresa, que es dedica al comerç electrònic, es va fundar fa 12 anys a partir de petites companyies de la Xina i d'altres països per oferir productes de tota mena a compradors d'arreu
del món. És propietat d'Alibaba Group. 

Altres establiments a CatalunyaLa línia de punts físics de venda reben el nom d'AliExpress plaza, segons s'apunta al web de l'empresa. S'hi poden trobar "una gran varietat de productes de diferents tipus, de gran utilitat per al dia a dia", s'assenyala. Amb tot, s'apunta que l'establiment del Mercadal rebrà el nom d'AliExpress store Reus.

Serà el primer establiment físic del gegant xinès a la demarcació tarragonina. A la resta de Catalunya, en té al centre comercial la Maquinista, de Barcelona; a Gran Via 2, a l'Hospitalet de Llobregat; al complex Finestrelles, d'Esplugues; i a Granollers. 
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: