1 de 10
SOLIDARITAT

​Quinze punts de la ciutat participen en la recollida solidària de joguines

És una iniciativa de la regidoria de Medi Ambient en col·laboració amb empreses de la ciutat

La regidoria de Medi Ambient ha impulsat la recollida solidàri | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 7 de desembre de 2022 a les 11:58 |
“Les teves joguines que tornin a rodar” és una campanya solidària de la regidoria de Medi Ambient per reutilitzar joguines i allargar-ne la vida útil. S’han habilitat 15 punts de recollida de joguines fins al 20 de desembre perquè la ciutadania pugui dipositar-les i donar-les una segona vida. 

Les joguines es donaran a infants en situació de vulnerabilitat


Les darreres edicions van recollir al voltant de 2000 kg de joguines que, enguany, es lliuraran a Càritas i a la Cooperativa Suara. La iniciativa compta amb el doble objectiu de reutilitzar les joguines i alhora donar-les a infants en situació de vulnerabilitat. Els joguets que es cedeixin han d’estar complets, preferentment amb l’embalatge original i no poden tenir connotacions bèl·liques ni sexistes.

Es podran dipositar als Mercats Central i del Carrilet, la Biblioteca Xavier Amoròs, el Parc de la neteja Reus Net, els Centres Cívics de la Ciutat i les empreses que formen part de la iniciativa. “Les teves joguines que tornin a rodar” és una col·laboració amb les empreses Ticnova (Beepbox), Porta Sistemas, Aula Centre de Formació, Fermator/Tecnolama i la UTE Reus Net (Valoriza-Romero Polo).
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: