1 de 10
NADAL 2022

​Més d'una vintena de propostes per gaudir de Nadal a Castellvell

Fins al 5 de gener s'han programat activitats com el Parc de Nadal, el Concurs de Pessebres i la cavalcada

Les festes de Nadal arriben a Castellvell | Cedida
per E.R., Reus | 8 de desembre de 2022 a les 00:00 |
Les Festes de Nadal porten a Castellvell del Camp una vintena d'activitats, encetada per l'arribada dels Tions el diumenge 4 de desembre. El programa "Nadal a Castellvell del Camp", segons Josep Sabaté, l'alcalde de Castellvell del Camp "està pensat perquè el pugui gaudir tothom, amb actes per a grans i petits".

El Parc de Nadal, la Festa de la Banya i la Cursa dels Nassos són algunes de les propostes


La propera activitat tindrà lloc el dilluns, 12 de desembre, a les 6 de la tarda, amb la decoració de l'Ateneu Popular. Es proposa als veïns a portar elements decoratius de Nadal que tinguin per casa i que no facin servir.
El divendres 16, quan es faci fosc, s'encendrà l'enllumenat de Nadal als carrers del poble. El dissabte, 17, a dos quarts de 7 del vespre, a Cal Barenxó, els alumnes de l'Escola de Música de Céline Balensi de Castellvell del Camp oferiran un concert de Nadal.

Durant les festes es duran a terme el Parc de Nadal, el Concurs de Pessebres, el concert de Nadal amb l'orquestra Cum Jubilo, la tradicional Festa de la Banya, la Popular Cursa dels Nassos i la cavalcada dels Reis Mags d'Orient. Fins al 9 de gener també estarà en marxa la tercera edició de la campanya comercial "Si compres a casa, hi guanyes", que premia les compres al municipi.

La programació de Nadal inclou propostes a favor de La Marató


Per donar suport a La Marató de TV3, s'oferirà una xerrada el dimecres 14 de desembre a dos quarts de 8 al Casal l'Era sobre malalties cardiovasculars i el divendres 16, a la mateixa hora, un concert de Nadal de la Coral de l'Era i del Cor Lianna.

L'obra de teatre "L'Aval", de Ramon Serra, es farà el 17 a les 7 del vespre, i el diumenge, 18, a les 6, a la Sala Polivalent, el tradicional Quina-Bingo. A més, fins al 9 de gener estarà obert el pessebre solidari amb La Marató a l'entrada de l'ajuntament fet íntegrament de Playmobil.

Programa complet aquí: Programació de Nadal a Castellvell / Cedit
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: