1 de 10
ART

El pintor reusenc Josep M. Munté obrirà el seu estudi tot el desembre

Munté Art, situat al Camí de Riudoms, estarà obert als visitants per mostrar la seva obra

L'artista reusenc Josep M. Munté amb una de les seves obres | Cedida
per E.R., Reus | 6 de desembre de 2022 a les 13:59 |
Amb la intenció de fer visible la seva obra completa a la ciutat, el pintor reusenc Josep M. Munté i Guinart obrirà les portes del seu estudi. Durant tot el mes de desembre, l'artista mostrarà les seves obres al seu estudi Munté Art situat al Camí de Riudoms. 

La seva obra retrata llocs com Reus, Cambrils o Riudoms


Josep M. Munté és un pintor internacional que ha exposat al Louvre de París, a Toronto i la Toscana, entre d'altres. Actualment, té una de les seves obres al M.A.D.S. Art Galery 7.0 que culminarà a Barcelona, a la Pedrera, el 28 de desembre. 

El seu estil es caracteritza per grans pinzellades i una dedicació pel detall que defineix l'obra amb claredat. Captura el moviment, la perspectiva i la textura amb vitalitat i color, sent els paisatges urbans molts dels motius dels quadres.

Reus, Cambrils, Riudoms, Barcelona o París són alguns dels escenaris de les seves obres, que també plasmen temàtiques socials com els castellers o la festa major. L'estudi Munté Art estarà obert els dijous i divendres de 5 a 7 de la tarda i els dissabtes d'11 a 1 del migdia i de 5 a 7 de la tarda durant tot el mes de desembre i mitjans de gener. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: