1 de 10
MÚSICA

Les corals del Centre de Lectura i l'Escola de Música de la Selva uneixen forces

Ofereixen amb un concert col·laboratiu amb cançons de diferents èpoques i estils

Una imatge de la canalla, al concert | Canal Camp
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 6 de desembre de 2022 a les 09:39 |
Les corals de les escoles de música del Centre de Lectura de Reus i de la Selva de Camp han unit novament forces amb un concert col·laboratiu que ha permès a les diferents agrupacions intercanviar experiències i inquietuds musicals.

Ha estat una actuació, segons informa Canal Camp, que ha omplert l'auditori del Castell del Paborde de la Selva i que s'ha pogut tirar endavant després de setmanes d'assajos i una jornada de convivència entre la canalla reusenca i selvatana el mateix dia de l'actuació.

El concert va tenir lloc el passat dissabte, 3 de desembre. La canalla hi interpretat cançons de diverses èpoques i estils, també tradicionals. Per part de l'escola reusenca, Alba Solé ha explicat que el repertori ha estat escollit per tal que hi hagués peces "en diferents llengües, com el català, l'anglès o el francès". "Cantar no és només fer anar la veu; creiem que hi ha d'intervenir tot el cos", ha afegit la docent per explicar la incorporació d'algunes coreografies. 

Al seu torn, el director de l'escola selvatana, Albert Cid, ha exposat que el concert ha comptat amb una prèvia: una jornada de convivència entre els petits. La d'enguany ha estat la quarta edició de l'esdeveniment
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: