1 de 10
LLEURE

Activitats per al jovent de Cambrils a «L'Estenedor»

Inclou, entre altres, la "Setmana de cultura japonesa" per començar l'any

Del 2 al 4 de gener, els joves podran conèixer la cultura nipona | Gala Espín
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 25 de desembre de 2022 a les 09:30 |
El programa L’Estenedor de Cambrils iniciarà estrenarà novetats per a la temporada d'hivern i primavera. La programació nadalenca inclourà, del 2 al 4 de gener, la Setmana de cultura japonesa on els joves es dedicaran a conèixer la cultura i tradicions japoneses, amb diversos tallers i activitats lúdiques relacionades amb el canvi d’any. El dijous 5 de gener hi haurà l’Escape room: Mamma Mia, l’assassinat, on les persones assistents hauran de resoldre una complicada investigació sobre un assassinat d’una empresària italiana.

Esquiades i excursionsEl programa ofereix també dues possibilitat d’excursions: l’esquiada a la Molina, del 27 al 29 de gener per a joves de 14 a 30 anys, i la sortida jove, aquest cop a Prades, del 5 al 7 de maig per a joves de 12 a 17 anys. Arribant al període de Setmana Santa, també s’oferirà formació en el lleure, amb el curs de premonitor del 3 al 6 d’abril per a joves de 15 a 17 anys, i els tallers de creació en 3D i mecànica, del 3 al 6 d’abril per a joves de 12 a 17 anys.

També val la pena destacar la represa de l’activitat de reforç escolar que enguany afegeix un grup més (i no dos, com es venia fent), per tal d’igualar i optimitzar al màxim els nivells acadèmics dels grups. Així doncs, l’activitat de reforç escolar es repartirà en tres grups d’acord al següent criteri: joves de 1r i 2n d’ESO; joves de 3r i 4t d’ESO i el tercer grup de 1r i 2n de BAT. Les matèries a abordar en el cas d’alumnes d’ESO son llengües (excepte anglès) i matemàtiques, i en el cas de BAT només ciències.

Per últim, el programa inclou l’acció que es venia desenvolupant des de fa anys d'“el PIJ als patis”, on la informadora juvenil visita els patis dels 5 instituts del municipi, per tal de donar a conèixer i apropar els nostres recursos i serveis de manera periòdica a les persones joves. El calendari de visites de Joventut a cada institut es publicarà dins el programa d’activitats que s’editarà de l’Estenedor.

Les inscripcions en línia es poden fer a través de la pàgina web www.joventutcambrils.cat.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: