1 de 10
NADAL 2022

El Pla de Santa Maria tindrà pessebre per segon any consecutiu

La companyia Nexus Teatre ha programat sessions els dies 17 i 18 de desembre

Una imatge del pessebre vivent del Pla de Santa Maria. | Nexus
per Redacció, Tarragona | 5 de desembre de 2022 a les 15:30 |
Des del Nadal del 2021, es porta a terme, al nucli antic del Pla de Santa Maria, el pessebre vivent. La proposta de Nexus Teatre i de Mònica Bartolí, la directora artística, tracta d'agermenar la tradició popular de la vila amb les diferents escenes del naixement de Jesús. Nascuda l'any 1997, la companyia ofereix "rigor històric i bíblic".

Una vintena de persones per tornTambé hi figuren quadres teatralitzats partint del text de Folch i Torres. El recorregut, immersiu i dinàmic, és guiat per personatges de carrer itinerants d'allò més estrambòtics i inusuals. Dins d'alguns quadres, el Pessebre també compta amb diverses proves que fan referència als trets identitaris de la història de la vila. 

Les representacions seran el dissabte dia 17 de desembre, de 5 de la tarda a dos quarts de 10 de la nit, i el diumenge dia 18, de 5 de la tarda a dos quarts de 9 del vespre. Tots dos dies hi haurà un passi cada 15 minuts. El preu és de 7 euros. Les entrades es poden adquirir al web de l'ajuntament i a cada torn hi podran entrar 20 persones.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: