1 de 10
ART

Els artistes de Cambrils obren els tallers per al veïnat

Hi prenen part una trentena de creadors en diverses disciplines, els dies 10 i 11 de desembre

Una trentena d'artistes de Cambrils obriran els tallers per a la ciutadania | Cedida
per Marc Busquets Obré, Reus | 5 de desembre de 2022 a les 15:45 |
Tallers Oberts de Cambrils arribarà enguany a la seva 15a edició amb la participació de més de 30 artistes que el cap de setmana 10 i 11 de desembre obriran les portes per mostrar les seves obres i el seu procés creatiu a les persones visitants. L'horari oficial d'obertura serà dissabte (d'11 del matí a 2 del migdia, i de 5 de la tarda a 8 del vespre) i diumenge (d'11 a 2).

Després de 15 anys, Tallers Oberts "segueix viu i amb ganes de créixer amb nous artistes que fan de l'art una forma de vida i permeten al visitant gaudir i apreciar tota la riquesa de les seves creacions", segons s'ha indicat des de l'organització. En aquest edició torna el Passaport Tallers Oberts, que es va estrenar l'any passat. Les persones que ho desitgin podran marcar-lo en cada taller visitat i a partir de cinc segells tindran accés al sorteig de dues des les obres exposades als mateixos tallers.

Com és habitual, els propis tallers han programat activitats. A banda, per segon any consecutiu, el programa inclourà les petits tallers proposats per les dues escoles de dansa del municipi: l'estudi Giselle i l'escola Artístic Cambrils. Tallers Oberts 2022, que s'emmarca dins de la festa major de la Immaculada, tancarà portes diumenge dia 11 a les 6 de la tarda amb un concert berenar amb xocolata desfeta a la Torre del Llimó amb l'actuació de Stromboli Jazz Band. Es tracta d'un acte obert a tothom, durant el qual es portarà a terme el sorteig de les dues obres.

Artistes participantsEn total, 32 artistes obriran les portes de 21 tallers de pintura, escultura, fotografia, joieria, restauració de mobles, ceràmica, il·lustració, disseny gràfic, pintura mural, pintura tèxtil, pirogravat, música i dansa.

Els artistes participants en aquesta edició són Laura Morales, Pepo Argilaguet, Dolors Ortuño, Marta Fàbregas, David Callau, Laura Mestres, Oriol Gené, Ruben Taravilla, Nuri Mariné, Cristina Salvans, Marta Nolla, Lluïsa Recasens, Montserrat Recasens, Àngels Matamoros, Gemma Felip, Raquel Sarrà, Noelia Lui, Jesús Gómez, Javier Gálvez, Laura Álvarez, Anna Martí, Lucia Perera , Laura Barrero, Rosa Prieto, Sara Cabot, Alberto Insa, Rafael Rubio, Núria Pons, Dora Brown, Elena Alcalà, Emilia Arias i Dera Wells. A més, com a artistes convidats hi trobareu Rosa Mata, Dolors Castells, Eulàlia Calzada, Jaume Romaní, Andrea Romaní, Neus Pino i Celeste. 

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: