1 de 10
SEGURETAT CIUTADANA

Reforç policial per Nadal a les zones comercials de Reus

La campanya extraordinària de seguretat augmentarà les patrulles a peu i la vigilància

La regidora de Seguretat, Dolors Vázquez, amb agents de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d'Esquadra | Estel Romeu
per Estel Romeu, Reus, Catalunya | 5 de desembre de 2022 a les 12:02 |
Des d'aquest dilluns i fins al 8 de gener, Reus augmentarà la seguretat amb una campanya extraordinària per Nadal. Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana treballaran conjuntament per prevenir i reduir els possibles fets delictius al centre de la ciutat durant les festes nadalenques.

Serà un treball conjunt entre Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana


Segons la regidora de Seguretat, Convivència i Civisme, Dolors Vázquez, "l'objectiu és unir esforços, compartir estratègies i, com a novetat en aquesta campanya, vam tenir una reunió prèvia amb representants dels establiments comercials". La campanya consistirà en accions com l'augment de patrulles mixtes entre agents de Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra, l'establiment de la comissaria mòbil a la plaça del Prim i el control a persones i vehicles sospitosos.

Les patrulles a peu i de paisà s'intensifiquen per prevenir els fets delictius més habituals en aquestes dates: petits furts, robatoris en establiments comercials i estrebades. S'hi sumen també voluntaris de Protecció Civil per dur a terme tasques d'informació i de col·laboració ciutat durant els caps de setmana i les vigílies de festius.

Mantenir contacte i donar suport als establiments comercials


També es pretén millorar la percepció ciutadana de seguretat, en un context en què s'han produït diversos robatoris i actes incívics al carrer Major els darrers mesos. Així ho van denunciar alguns dels propietaris dels establiments de la zona, tot i que Vázquez ha assegurat que aquests els robatoris amb força s'han reduït notablement a la ciutat, com apunten les dades de la Junta Local de Seguretat.

En aquesta línia, els agents faran accions com visites als establiments comercials per explicar la campanya, saber quins comerços disposen de càmeres i fer un acompanyament als responsables durant el tancament dels negocis. Es reforçarà la seguretat en quatre zones comercials de la ciutat: el centre; la plaça del Prim, el carrer de Llovera i el carrer de Sant Joan; la plaça de la Llibertat i l'entorn de la Fira; i la zona del carrer del Vent; a banda de mantenir els serveis als barris.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: