1 de 10
SOLIDARITAT

Recapte de sucs pels berenars dels infants de la Fundació Mn. Frederic Bara i Cortiella de Reus

El recapte consisteix en recollir sucs (no de taronja i no amb llet) de format gran i crema de cacau per untar els entrepans

El Recapte consisteix en recollir sucs (no de taronja i no amb llet) de format gran i crema de cacau per untar els entrepans | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus | 3 de desembre de 2022 a les 20:15 |
La Vocalia de Justícia Social de la Confraria dels Sants Just i Pastor de Reus segueix un any més amb la seva vessant solidària. El mes de novembre passat va recollir entre els seus confrares i simpatitzants prop de 180 quilos de roba usada, i que ha lliurat a Càritas Reus.

Per aquest mes de desembre, la confraria ha reeditat el Recapte de Sucs pels berenars dels nens i nenes de la Fundació Mn. Frederic Bara i Cortiella de la ciutat, que l’any passat va recollir 157 litres i una recaptació de prop de 500 euros. Una fita que enguany es vol superar.

El Recapte consisteix en recollir sucs (no de taronja i no amb llet) de format gran, i a la vegada crema de cacau per untar els entrepans dels infants acollits a la Fundació Mn. Frederic Bara.

Punts de recollidaHi hauran punts de recollida gràcies a la col·laboració de la Unió de Botiguers de Reus: Casa Borrull (raval de Martí Folguera); Colmado Giner (carrer de Salvador Espriu); Bar Toribio (plaça de l'Abat Oliva); Can Ciurana (Mercat Central); Cafeteria Rosca (plaça de la Llibertat); L’Antídot (plaça del Mercadal); i Isabel Besora kids (Avinguda de Sant Jordi).

Tanmateix es pot trucar al WhatsApp 691 322 964 per a la recollida a domicili gratuïta; o també es poden fer donatius al compte corrent: ES16 3058 4001 6927 2050 0744, o BIZUM al 691 322 964.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: