1 de 10
SOCIETAT

Jobacar millora les seves instal·lacions coincidint amb la venda dels nous Skoda

Dijous es va presentar el nou Skoda Enyaq

Acte de presentació del Skoda Enyaq | Reusdigital.cat
per Jordi Garcia Arnau, Reus | 3 de desembre de 2022 a les 10:31 |
El grup automobilístic Jobacar ha renovat les seves instal·lacions per la venda de la nova generació de vehicles Skoda. En l’acte de presentació de dijous passat, Josep Maria Barberà, director gerent de Jobacar, es va mostrar satisfet de la nova àrea de venda i va destacar la importància de l'assistència tècnica per guanyar-se la confiança dels clients. Van assistir-hi l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i altres representants municipals, i per part de Skoda, el director general de la marca a Espanya, Fidel Jiménez de Parga i el director de vendes Carlos Calatayud.

Es va aprofitar també per presentar el nou Skoda Enyaq, vehicle totalment elèctric, amb el que la marca vol aconseguir una important quota de mercat. Actualment, només el 2% dels Skoda que es venen són elèctrics, per aquest motiu la marca vol arribar al 2026 oferint quatre models diferents de cotxes elèctrics que els ajudi a assolir el 5% de la quota total del mercat automobilístic espanyol. Assolir aquesta xifra els podria permetre passar de ser la setena marca europea a ser la cinquena.

En el seu parlament, Jiménez de Parga va emfatitzar en la tradició de la marca Skoda, creada el 1895 i que va treure el seu primer cotxe al mercat el 1905. També va voler destacar la seva aposta pels mercats xinesos i indis on cada vegada hi ha més població que pot accedir a vehicles d'aquetes característiques.

El grup Jobacar és present bàsicament a Reus i Tarragona, però també compta amb delegacions al Vendrell, Valls, Tortosa i Amposta. Això fa que el grup tingui 107 treballadors. L'empresa, d'origen reusenc, fa 30 anys que és present en el sector de l'automòbil i disposa d'un total de 22.000 metres quadrats de superfície per a la venda i assistència tècnica.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: