1 de 10
NADAL 2022

Activitats i premis per als clients als Mercats de Reus, per Nadal

S'ofereixen regals i xecs de compra

Un client en una parada del Mercat Central de Reus | Reusdigital.cat
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 2 de desembre de 2022 a les 08:30 |
Aquest divendres comença la programació de Nadal als Mercats de Reus. A més, a partir del 9 de desembre i fins al 5 de gener, el Mercat Central i el Mercat del Carrilet entren de ple en la campanya de Nadal amb regals i xecs de compra per als clients. Activitats familiars amb música, enguany de la mà de les corals de les escoles Prat de la Riba i Alberich i Casas; tallers de reciclatge; propostes de cuina i pintacares infantil són algunes de les iniciatives previstes. I, un any més, en un mostrador de cada mercat, tornarà el pessebre de clicks, de la mà de Jordi Mariné.

Per Nadal, Mercat CentralEn el cas del Mercat Central, els mateixos paradistes lliuraran als clients una butlleta per cada 6 euros de compra. Els clients tindran temps fins a Reis per omplir-la i dipositar-la a la gran urna de vidre que hi haurà al mateix mercat a partir del 9 de desembre. Al gener es farà el sorteig de 10 premis de 150 euros en xecs de compra i tres lots d’estris de cuina Valira.

Per Nadal, Mercat del CarriletDurant les setmanes de Nadal, els paradistes del Mercat del Carrilet regalaran una butlleta rasca-rasca per cada 6 euros de compra. El premi és "instantani": 1.000 xecs de 5 euros per bescanviar a les parades del mercat fins al febrer de 2023. Les butlletes sense premi es poden dipositar a l’urna que hi haurà al mercat per al sorteig final dels estris de cuina.

A més, les parades també regalaran bosses de compra reutilitzables i calendaris amb receptes de cuina.

Els horaris i les activitats de cada mercat es poden consultar aquí.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: