1 de 10
PREMIS CAMBRA 2022

La Cambra de Reus fa valer el talent del territori amb els seus premis

Un reportatge de Joel Medina a Reusdigital.cat, entre els treballs periodístics guardonats

Un dels treballs de comunicació premiats per la Cambra de Reus s'ha publicat a Reusdigital.cat | Cambra de Comerç de Reus
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 1 de desembre de 2022 a les 10:04 |
Nit de gala al Teatre Fortuny amb motiu del liurament dels Premis Cambra 2022. Enguany s'han lliurat fins a 29 guardons, entre els quals s’inclouen els premis de periodisme, a les empreses i les distincions d’honor. A més, la temàtica ha estat monogràfica, ja que la convocatòria s'ha centrat a reconèixer la innovació i transformació digital de totes les persones i empreses distingides.

El secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat, Albert Castellanos, ha presidit l'acte de lliurament dels premis de la Cambra de Comerç de Reus, conduït pels periodistes Anna Fortuny i Josep Ardila. 

Amb el reportatge Venda "online" a les llibreries de proximitat: somni o realitat?, el periodista de Reusdigital.cat Joel Medina, ha estat un dels premiats en el marc de la convocatòria adreçada al sector periodístic. El programa Fem Comptes de Canal Reus, dirigit per Clara Marquiegui, també ha estat premiat, juntament amb la secció Cas d’Èxit de l’Indicador d’Economia, signada per Mònica Carrasco, i el reportatge sobre l’activitat de difusió i assessorament que fa la Cambra sobre el programa Kit Digital, signat pel periodista Jaume Garcia al diari digital Tots21.

Llegiu el reportatge de Reusdigital.cat que ha estat premiat:

S’hi han sumat també els premis d‘honor. Els guardonats han estat els reusencs Andreu Rodríguez (qui ha format una de les col·leccions d’art tecnològic més grans del món a través de New Art Foundation), i Josep Anton Aliagas, amb una experiència destacada en la creació d’empreses tecnològiques.

A més, han estat reconegudes la Universitat Rovira i Virgili (per la seva trajectòria) i, en especial, el projecte que coordina la creació d’un segell digital del vi; i el Centre de Lectura de Reus, del qual se n'ha destacat el seu fons documental.

Sectors com el comerç, el turisme, l’industrial, l’energètic, l’agroalimentari, els serveis, les arts gràfiques o el tecnològic s'han vist reconeguts en una celebració que també ha destacat centres de formació, com l’institut Joan Amigó de l’Espluga de Francolí, i l’Antoni Ballester de Mont-roig del Camp.

El programa Kit Digital, que compta amb un pressupost de 3.067 milions d’euros a través dels fons Next Generation, també ha estat protagonista. El director general de l’empresa pública que gestiona els fons (Red.es), Albert Martínez, ha dut a terme una dissertació sobre “un programa que representa una oportunitat per a la modernització del teixit productiu”.

Després de la gala, els assistents han pogut degustar un aperitiu elaborat pel Gremi de Forners de Reus i el Baix Camp. La farina de Mestral n'ha estat el fil conductor, l’ingredient comú dels plats, que s'han servit acompanyats de cava i vins de les DO de la Cambra. 
 

Imatge de tots els premiats Foto: Cambra de Comerç de Reus 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: