1 de 10
educació

Les pintades horitzontals, a punt en tres escoles de Reus

Al col·legi Prat de la Riba ja es pot veure acabada l’obra “Birds flying high”, de l’artista italiana Mikhaela Martin; i als centres Alberich i Casas i Isabel Basora s'enllestiran aviat

La pintada que s'està enllestint a l'escola Alberich i Casas | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 30 de novembre de 2022 a les 13:06 |
El regidor de Salut i Ciutadania, Òscar Subirats; el regidor d’Educació, Daniel Recasens i l’artista Pipo Malpegados, creador de la pintada horitzontal a l’escola Alberich i Casas, han presentat les pintades horitzontals de la tercera edició del Concurs de Pintades Horitzontals organitzat per les regidories de Salut i Ciutadania, a través del departament de Joventut, i Educació de l’Ajuntament de Reus.

A l’escola Prat de la Riba ja es pot veure acabada l’obra Birds flying high de l’artista italiana Mikhaela Martin. Aquesta setmana s’està dibuixant al pati de l’escola Alberich i Casas l’obra El Camino de Pipo Malpegados, artista xilè afincat a Barcelona. Una proposta que segons l’autor "reflecteix com alguns camins importen més que el triomf d’arribar el primer a la meta".

Finalment, la propera setmana s’executarà a l’escola Isabel Besora l’obra de l’artista reusenc Miquel Falgàs i la seva proposta Temps d’esbarjo. Es tracta d’un disseny "abstracte, en el qual a través de l'ús que es fa del color i de com es relacionen els diferents elements que hi intervenen, es dona peu a la idea a representar", segons ho defineix el propi artista.

Les tres obres guanyadores van ser escollides entre les 26 propostes que es van presentar al concurs d’enguany. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: