1 de 10
DISTINCIONS

Vila-seca celebra la Gala de l’Esport el 29 de desembre

Les candidatures als premis es podran presentar fins al proper 18 de desembre

Els premis es lliuren el 29 de desembre | TGE
per M.B., Reus, Catalunya | 11 de desembre de 2022 a les 16:30 |
L’Ajuntament de Vila-seca obre la convocatòria per a poder presentar candidatures als premis que s’atorgaran a la Gala de l’Esport, que tindrà lloc el proper 29 de desembre. Amb aquest objectiu, el consistori ha confeccionat les bases que permeten regular el reconeixement a esportistes i entitats esportives del municipi, així com els integrants dels equips tècnics, esportius i directives, durant les dues últimes temporades (2020/ 2021 i 2021/ 2022).

Les candidatures als premis es podran presentar fins al proper 18 de desembre de 2022, per qualsevol persona física, jurídica, pública o privada, o pels mateixos membres del Jurat. El formulari a presentar, adjuntat a l’Annex 1 de les bases reguladores, es pot lliurar presencialment a l’OAC o telemàticament a la seu electrònica de l’Ajuntament de Vila-seca.

Pel que fa a les categories dels premis, en són un total d’11: premi tècnic esportiu, premi directiva de club, premi esport inclusiu i igualitari, premi esport i valors, premi equips esport base, premi equips esport absolut, premi esportista individual masculí esport base, premi esportista individual femení esport base, premi esportista individual masculí esport absolut, premi esportista individual femení esport absolut i menció d’honor ciutat de Vila-seca.

Les candidatures presentades a cadascuna d’aquestes categories, seran valorades pel jurat
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: