1 de 10
NADAL 2022

El Mercat de Nadal de Reus s'obre dijous

Serà al Mercadal fins al 22 de desembre, amb una vintena de parades

Una imatge del Mercat de Nadal | Reus.cat
per M.B., Reus, Catalunya | 30 de novembre de 2022 a les 11:18 |
La plaça del Mercadal de Reus canviarà aquests dies la seva fesonomia per acollir el tradicional Mercat de Nadal, que obrirà portes el dijous dia 1 de desembre i romandrà obert fins al 22 de desembre. La inauguració oficial es farà aquest divendres, dia 2 de desembre, a la 1 del migdia.

Impressió 3DL'horari previst per enguany del Mercat de Nadal serà de les 10 del matí fins a les 9 del vespre. En total hi ha 21 parades. Al Mercat de Nadal s'hi poden comprar els tradicionals arbres, tions, figures de pessebre i guarniments de Nadal, així com torrons i mel.

La regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, ha transmès la seva "satisfacció" pel fet que en aquesta edició "el nombre d’estands és superior al d’anys anteriors i incorpora fins i tot un stand nou relacionat amb un sector emergent i trencador com és la impressió 3D, fins ara impensable en un espai nadalenc i que diversifica l’oferta obrint portes a noves iniciatives fins ara impensables". La parada esmentada permetrà fer in situ objectes i figuretes a voluntat del client.

També us pot interessar:
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: