1 de 10
UNIVERSITAT

La Fundació Privada Reddis lliura 22 beques de mobilitat als estudiants de la Facultat d'Economia i Empresa de la URV

Enguany, la dotació total ha estat de 12.000 euros

Un instant de l'acte | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus | 30 de novembre de 2022 a les 09:48 |
la Fundació Privada Reddis ha lliurat 22 beques de mobilitat als estudiants de la Facultat d’Economia i Empresa de la URV que han realitzat una estada a l’estranger durant el curs 2021/ 2022. Unes beques que, com cada any, "premien l’excel·lència i ajuden al fet que diversos estudiants puguin gaudir de l’experiència d’estudiar en una universitat estrangera", segons s'ha apuntat en un comunicat, aquest dimecres. 

Enguany, la dotació total de la beca ha estat de 12.000 euros, la qual es reparteix entre els 22 estudiants en funció del nombre de mesos que han realitzat l’estada. Dels 22 alumnes becats, tres han gaudit d’una estada d’un any i 19 d’una estada d’un quadrimestre. Els països que els estudiants han escollit per a realitzar les seves estades han estat majoritàriament europeus.

L’acte ha estat presidit per la presidenta de la Fundació Privada Reddis, Carme Buixeda; el degà de la Facultat d’Economia i Empresa de la URV, Antonio Terceño; el responsable de Relacions Institucionals de la FCEE, Albert Fonts; i l’exalumna i especialista en coaching laboral Magda Barceló.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: