1 de 10
POLÍTICA

Es presenta en audiència pública «Reus horitzó 32»

Pellicer, durant l'audiència pública del pla estratègic | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 29 de novembre de 2022 a les 20:35 |
L’Ajuntament de Reus ha presentat, en audiència pública i al saló de plens, el Pla Estratègic Reus Horitzó 32, "el document resultat del debat públic obert amb la ciutadania per definir de manera compartida com ha de ser Reus a 10 anys vista", segons han exposat fonts municipals.

L’acte, presidit per l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la vicealcaldessa, Noemí Llauradó, i moderat per la regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Montserrat Flores, ha comptat amb les intervencions dels portaveus dels diferents grups municipals, així com d'Elisenda Gil i Josep Maria Piñol, en representació del Fòrum Ciutadà; i de Josep Solé, gerent general de l’Ajuntament de Reus, en representació del cos tècnic de la corporació municipal.

Reus Horitzó 32 s’organitza en quatre eixos que es concreten en 14 escenaris o propòsits a assolir a 10 anys vista. "Reflecteixen reptes i oportunitats de la ciutat. Els escenaris es despleguen en 38 línies estratègiques que determinen quins són els objectius estratègics per assolir-los", segons han explicat els ponents. Els eixos són Ciutat d'oportunitats, Ciutat amb qualitat de vida, Ciutat amb talent i Ciutat per gaudir

L'audiència pública ha servit també per comentar quins són els anomenats projectes motor que deriven del pla. N'hi ha una desena, centrats en àmbits com les cures, l'atracció de talent, o la relació entre l'administració i el veïnat.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: