1 de 10
FESTES

La Festa de l’Oli del Morell és diumenge

La recaptació de l'esmorzar, per a "La Marató de TV3"

La festa és el diumenge, en el marc de la Fira de Nadal del Morell | Cristóbal Castro
per M.B., Reus, Catalunya | 29 de novembre de 2022 a les 17:21 |
L’espai de la Fira de Nadal del Morell, a l’esplanada del carrer d'Àngel Guimerà, acollirà un any més una nova edició de la Festa de l’Oli del municipi, que tindrà lloc aquest diumenge 4 de desembre.

Esmorzar per a "la Marató"L’activitat començarà a les 9 del matí amb un esmorzar de pa torrat, llonganissa, cansalada, botifarra, fruita, vi i aigua. Tot plegat, productes de producció km 0. Com sempre, serà un esmorzar solidari, ja que l’import íntegre del tiquet anirà destinat a La Marató, aquest 2022 dedicada a la salut cardiovascular. L’esdeveniment l’impulsa la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Morell, amb la col·laboració del Molí d’Oli Mas Monsteny i la Cooperativa Agrícola Sant Isidre del municipi, amb l’objectiu de “promocionar un producte del territori i, a més, d’alta qualitat, com és l’oli, a la vegada que donem a conèixer la tasca i el producte dels nostres productors locals”, segons la regidora Mònica Casas.

Es farà també el 4t Concurs d’allioli, obert a tothom i completament gratuït al qual, per participar-hi, caldrà inscriure’s el mateix diumenge 4, de 9 a 10 del matí, a l’estand de l’ajuntament del recinte de la Fira de Nadal. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: