1 de 10
MOBILITAT

Les parades del bus municipal de Vila-seca tindran marquesines intel·ligents

La inversió del consistori és de més de 260.000 euros

Obres en una de les futures marquesines | Cedida
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 6 de desembre de 2022 a les 20:30 |
Fa uns dies que han començat a Vila-seca els treballs per tal d’implantar les noves marquesines del bus municipal. L’objectiu és "millorar la qualitat del servei mitjançant la instal·lació d’elements de tipus intel·ligent que oferiran informació a temps real", segons s'ha assenyalat des de l'ajuntament de la població del Tarragonès.

Informació per als viatgersAquest projecte, que està pressupostat en 264.338,44 euros, té una durada d’execució de tres mesos. Cadascuna de les marquesines, que comptaran amb un mupi a doble cara en un dels seus laterals, també tindrà instal·lada una pantalla d’informació a l’usuari, del temps d’espera fins a l’arribada del proper autobús. En el cas de ser necessari, també podrà informar d’avisos d’urgència o incidències en el servei.

El projecte d’implantació d’aquestes marquesines també contempla la seva il·luminació interior i les escomeses per a la connexió elèctrica i d’internet. Les marquesines que s’implantaran noves seran un total de 12; sis a Vila-seca i sis a la Pineda, que són: Ramon d’Olzina 1, Països Catalans 1, Campus, Centre Comercial, Països Catalans 2, Racó 1, Racó 2, Platja 2, Pinar de Perruquet 2, Oficina de Turisme 2, Porta del Mar 2, Ramon d’Olzina 2.

Fonts municipals han volgut recordar que el servei de bus municipal de Vila-seca, que va entrar en funcionament el juliol del 2020, compta amb un total de 27 parades, les quals uneixen els tres nuclis de població: Vila-seca, la Pineda i la Plana.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: