1 de 10
EDUCACIÓ

Un mapa «online» recull les iniciatives de Reus Ciutat Educadora

Fins a 160 projectes s'han inclòs en aquesta eina destinada a impulsar l'educació fora de l'escola

Imatge del mapa Reus Ciutat Educadora | Cedida
per E.R., Reus | 29 de novembre de 2022 a les 12:24 |
Arriba el mapa de Reus Ciutat Educadora, una eina que presenta la ciutat com a escenari educatiu i que dona visibilitat a les iniciatives que es duen a terme a la ciutat. La presentació del mapa s'ha fet com a acte previ al Dia Internacional de les Ciutats Educadores el 30 de novembre. 

És una eina viva que anirà incloent projectes


El mapa, que està disponible online en aquest enllaç, és viu i anirà sumant les noves accions que es desenvolupen a Reus i que són impulsades per entitats de la ciutat i altres agents educatius. Ara per ara, reuneix 160 entrades de les activitats que es duen a terme amb la visió de Ciutat Educadora

​El regidor d’Educació, Daniel Recasens, ha explicat que “els ciutadans de Reus disposen d’incomptables possibilitats educadores en tota la ciutat que transcendeixen els murs estrictes de l’escola”. El consistori, com a membre del Projecte Ciutats Educadores, participa en el compromís subscrit a la carta de declaració dels valors i principis que repensen la ciutat com un sistema educatiu inclusiu i dinàmic.

Conceptes com la diversitat, el diàleg intergeneracional, el coneixement del territori, la sostenibilitat o la promoció de la salut són alguns dels punts presents dins el Projecte Ciutats Educadores. "D’una manera o altra, des de Reus es treballa en la realització d’accions inclusives des de la multitud d’àmbits de treball que permeten desenvolupar el potencial dels seus habitants al llarg de la seva vida”, ha afegit Recasens. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: