1 de 10
PROMOCIÓ DE CIUTAT

Uns 400 periodistes especialitzats en turoperació visiten Reus

D'una desena de diferents països

Un grup de periodistes especialitzats en viatges, a Reus | Reus.cat
per M.B., Reus, Catalunya | 29 de novembre de 2022 a les 12:20 |
Un total de 378 periodistes especialitzats en turoperació han conegut la nostra ciutat de la ma de Reus Promoció en el decurs de l’any 2022. En aquest sentit, l'agència ha organitzat un total de vuit viatges de premsa i 29 viatges de familiarització per a turoperadors i agents de viatges de 10 països "perquè coneguin els principals atractius turístics de la ciutat", segons han fet constar fonts del consistori, aquest dimarts.

D’aquests 378 professionals, 39 es dediquen a la comunicació de viatges (periodistes, blocaires i prescriptors especialitzats en informació de turisme, cultura, enogastronomia i tendències) i 339 representants d’agències de viatge, touroperadors i webs de ticketing. La majoria de visites s'han vehiculat d'acord amb el Patronat de Turisme de la Costa Daurada, l'Agència Catalana de Turisme i la Taula de Creuers del Port de Tarragona.

Per a la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, "precisament, aquests darrers mesos el fruit de les visites d’aquests prop de 400 professionals del periodisme especialitzat i dels agents de viatges s’està evidenciant als nostres carrers i places amb l’augment dels visitants a Reus. És evident que la promoció de ciutat feta pels nostres serveis està en el bon camí".

A mitjans d’aquest mes de novembre s’ha tancat la programació de visites de familiarització programades a Reus, que van tenir com a reclams principals de visita a la ciutat el patrimoni modernista, la figura de Gaudí, el vermut de Reus i les compres. En aquest sentit, els mitjans participants en aquestes visites han descobert principalment el Gaudí Centre, la Ruta del Modernisme, l’Estació Enològica, el Vermut de Reus i l'oferta de shopping, gastronomia i restauració de Reus.

Pel que fa a les visites organitzades per a mitjans de comunicació, blocaires i influencers la seva procedència ha estat molt diversa. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: