1 de 10
SECTOR QUÍMIC

Eduardo Sañudo, de Vopak Terquimsa, nou vicepresident de l'AEQT

Una imatge d'Eduardo Sañudo | Cedida
per M.B., Reus | 29 de novembre de 2022 a les 12:03 |
L'assemblea general de l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) va aprovar en la reunió una modificació als seus estatuts per la qual es crea una tercera vicepresidència a la junta directiva. Aquesta ha estat assignada a Eduardo Sañudo, director general de Vopak Terquimsa, que se suma a Javier Sancho (Repsol) i Benjamin Hepfer (BASF) com a vicepresident de l'ens, en un equip que segueix liderant Ignasi Cañagueral com a president.

Sañudo va començar la seva carrera professional al sector de la banca privada, per incorporar-se més tard a Vopak Terquimsa, on durant més de 15 anys ha ocupat diferents posicions en les àrees de finances i recursos humans, fins arribar a la direcció general, càrrec que ocupa des del 2016.

És llicenciat en Economia, Màster en Direcció Financera per ESIC, i també té un programa Executive Business Education (PDD) per IESE. Des del 2019 forma part de la junta directiva de l'AEQT, on a més presideix la comissió sociolaboral. També és membre del ple de la Cambra de Comerç de Tarragona i ha estat president de l'Associació Espanyola de Terminals Receptores de Granels Líquids, Químics i Gasos (ASTERQUIGAS), i de la Federació d'Associacions Europees de Terminals d'Emmagatzematge (FETSA).

A més d'aprovar la creació d'una tercera vicepresidència, la reunió de l'assemblea general de l'AEQT també va servir per repassar l'estat de desplegament del Pla Estratègic 2021-2023 de l'associació.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: