1 de 10
NADAL 2022

Nou maneres diferents per descobrir la Casa Navàs

L'edifici del Mercadal ofereix, per Nadal, visites i experiències diverses

La façana de la Casa Navàs decorada per Nadal | Casa Navàs
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 29 de novembre de 2022 a les 10:32 |
La Casa Navàs de Reus encara les festes de Nadal carregada d’activitats. Durant aquests dies es programaran fins a nou tipus de visites diferents, dues de les quals són noves. La primera porta per nom Un dia qualsevol a la Casa Navàs i està destinada a públic familiar amb infants d’entre 9 i 12 anys. La segona, en canvi, està pensada per a un públic adult i jove, a partir de 12 anys. Es tracta d’un joc d’escapada titulat La Casa Navàs i el temps que posarà a prova l’enginy dels assistents.

D’altra banda, en el marc de la campanya Aquest Nadal, regala Casa Navàs es tornen a activar els xecs regal amb entrades i productes de la casa a preus "molt reduïts". S’ofereixen diverses tipologies de circuits que permeten anar redescobrint aquesta obra de Domènech i Montaner des de diverses perspectives. En concret, i durant aquestes festes de Nadal, es podran fer fins a nou visites guiades diferents, d’entre les quals destaquen dues novetats.

Per un costat, el 3 de gener s’estrena Un dia qualsevol a la Casa Navàs, destinada a nens i nenes d’entre 9 i 12 anys. L’endemà, el 4 de gener, es presentarà Casa Navàs i el temps, en què els visitants a partir de 12 anys hauran de fer servir molt l’enginy si volen acabar la visita amb èxit, ja que el que se’ls proposa és un joc d’escapada. Aquestes dues visites, juntament amb la ja estrenada El jardiner màgic de Cal Navàs, que es reprogramarà el 30 de desembre per a infants d’entre 4 i 8 anys, formen part del projecte educatiu presentat el passat mes d’octubre. Aquestes visites només es podran fer dins el període nadalenc.

Un any més es reprogramen dues visites que tenen acompanyament musical. El 3 de gener es fa la Visita Concert Any Nou. Actors de la companyia Lucky Luke acompanyaran els visitants per l’interior de la casa en una visita especial que culmina en format musical. En acabar, Angie Rodríguez Christmas Trio delectaran els assistents amb un repertori de cançons nadalenques, mentre gaudeixen d’un aperitiu propi d’aquestes festes. D’altra banda, el 13 de gener es programen les Nits Modernistes, una vetllada que inclou la visita guiada, el concert modernista de Garbuix Duet i el sopar.

Durant aquestes festes de Nadal tampoc faltaran les visites guiades estàndard, que es fan de dilluns a diumenge, les Visites Teatralitzades, les Visites Vermut i les Visites Fotogràfiques. Totes les entrades ja es poden comprar al web www.casanavas.cat o a la porta del mateix espai. 

De cara a Nadal, la Casa Nadal proposa regalar fins a cinc xecs regal diferents que inclouen entrades i els productes de la casa (llibres, imant, vi i vermut) "a més bon preu". Aquests xecs es poden comprar entre el 29 de novembre i el 6 de gener i es poden utilitzar durant tot el 2023. Ja estan a la venda al web de la Casa Navàs i al punt d’informació que la casa té habilitada a l’entrada de l’immoble. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: