1 de 10
TURISME

Tarragona es connecta amb Palma en un únic trajecte per mar el 3 de desembre

Els passatgers tindran com a destinació final el Port Aventura

El vaixell atracarà a Tarragona després de sis hores de viatge des de Palma. | Port de Tarragona.
per Redacció, Tarragona | 29 de novembre de 2022 a les 10:08 |
Dissabte 3 de desembre arribarà al Port de Tarragona un vaixell procedent de Palma amb l’objectiu d’oferir, als turistes, la possibilitat de visitar el parc temàtic Port Aventura entre altres ofertes d’oci i cultura del territori.

La idea ha estat creada per la sinergia formada entre la naviliera Trasmed, l’agència digital de viatges LogiTravel i els responsables del parc temàtic Port Aventura. Tot i que de moment només està prevista una única sortida per al 3 de desembre, el personal organitzador no descarta la possibilitat de repetir el trajecte en funció de l’acceptació i èxit per part del públic.

El vaixell salparà a les 9 del matí des de Palma i atracarà en aigües del port tarragoní al voltant de les 3 de la tarda. Durant la travessia, de sis hores, el vaixell estarà tematitzat i els turistes estaran acompanyats pels personatges més populars de Port Aventura.

El trajecte marítim té un cost de 150 euros i ofereix la possibilitat de viatjar a dos adults, dos infants i un vehicle. S’ha triat com a data el dissabte 3 de desembre perquè és una data que coincideix amb l’inici d’una setmana de diversos dies de festa fet que pretén facilitar l’accés al públic per poder visitar el parc i diversa activitat d’oci i cultural que ofereix la ciutat de Tarragona.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: