1 de 10
NADAL 2022

La campanya de Nadal «Si compres a casa, hi guanyes» torna a Castellvell

Per cada 5 euros de compra en els comerços adherits del poble s'obté un tiquet per participar en sortejos de premis

En total, es distribuiran 15.000 butlletes per al sorteig entre tots els establiments participants | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 29 de novembre de 2022 a les 09:45 |
Castellvell impulsa la tercera edició de la campanya nadalenca Si compres a casa, hi guanyes, que començarà aquest dijous 1 de desembre. 14 botigues, comerços i bars-restaurants oferiran als seus clients un tiquet per cada 5 euros de compra que participaran en un sorteig. 

La campanya, que s'allargarà fins al 8 de gener del 2023, sortejarà set premis per un valor total de 1000 euros: un premi de 300 euros, un de 200 i cinc de 100 euros. Els guanyadors podran bescanviar els imports en compres als establiments del municipi adherits a la campanya.

L'alcalde de Castellvell del Camp, Josep Sabaté, ha assegurat que la campanya "vol promoure, de cara a la temporada nadalenca, el consum a les botigues i comerços de Castellvell, premiant al mateix temps la fidelitat dels clients que compren regularment al poble". 

Per participar-hi només cal ser client dels comerços del municipi i per cada cinc euros de compra es rebrà una butlleta, amb un màxim de cinc per persona i compra. S'imprimiran 15.000 tiquets que es distribuiran a tots els establiments adherits. Cada establiment durà el compte de tiquets entregats i els que sobrin es retornaran a l'ajuntament. 

El sorteig es durà a terme com a màxim una setmana després del 8 de gener i el resultat s'anunciarà a la web del consistori, les xarxes socials i en cartells físics als comerços adherits. Els premis no reclamats en un període de dues setmanes podran tornar-se a sortejar o declarar-se deserts. 
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: