1 de 10
EMPRENEDORIA

Les «startups» de la segona Incubadora TIC creen 30 llocs de treball

Pallarès s'adreça als assistents al Demo Day | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 28 de novembre de 2022 a les 17:21 |
14 startups de la Incubadora TIC de Redessa han participat en el Demo Day que s'ha fet aquesta tarda de dilluns al foyer Marià Fortuny de firaReus Events. D'aquestes, 11 formen part de la segona edició del programa que tot just s'acaba, i tres van participar en la primera edició.

Entre els assistents en aquesta sessió hi ha hagut representació de Sabadell BStartup, Scale Lab de Crèdit Andorrà, Startsud Studio, ACCIÓ, Fundació URV, el Clúster TIC i PIMEC Baix Camp, entre d'altres.

De les 11 startups de la segona edició de la Incubadora TIC que han participat en el Demo Day, el 64% ja tenen un producte o servei al mercat, mentre que el 36% restant estan en una fase prèvia a la sortida al mercat, desenvolupant pilots i identificant potencials clients. Pel que fa al personal, en aquests moments, els projectes estan integrats per 57 professionals, 30 dels quals han estat contractats durant el període de mentoria de la Incubadora TIC.

La regidora d'Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de Redessa, Teresa Pallarès, ha explicat que "una de les claus de l'èxit de la Incubadora TIC és que adapta el seu programa a les diferents fases en què es troben els projectes participants". En aquest sentit, hi ha diferències entre la contractació en funció del projecte, ja que algunes han doblat plantilla, mentre que d'altres, s'han mantingut amb l'equip inicial.

Pel que fa als objectius, a la incubadora hi ha startups que preveuen quintuplicar la facturació i arribar al milió d'euros al 2023, mentre que d'altres fixen els seus objectius en la captació de clients i finançament, amb previsió de doblar els clients durant el 2023.

L'altra novetat de la Incubadora TIC de cara al 2023 és que serà anual i tindrà dues convocatòries ordinàries (de gener a juny i de juliol a desembre). A més, durant tot l'any les startups interessades a participar podran acollir-se a la convocatòria híbrida amb un bootcamp formatiu exclusivament en línia.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: