1 de 10
NADAL 2022

«Il·lumina't a La Fira» Centre Comercial de Reus per Nadal

El complex prepara activitats i tallers de cara a les festes, així com una recollida solidària de joguines i un festival de dansa

El centre comercial reusenc engega la campanya de Nadal | Cedida
per M.B., Reus, Catalunya | 28 de novembre de 2022 a les 14:59 |
La Fira Centre Comercial de Reus ha iniciat ja la seva campanya nadalenca amb la tradicional encesa de llums, que com sempre ha coincidit amb l'enllumenat dels carrers de la ciutat, i aquest any ho fa sota el lema Il·lumina't a La Fira convidant els visitants a gaudir de l'ambient d'aquesta època i les activitats que s'han preparat.

El Pare Noel estarà molt a prop dels nens ja que serà present a La Fira Centre Comercial, a la planta segona, a partir del 3 de desembre. Allà atendrà els més petits i recollirà les cartes per acabar fent-se una foto amb aquells que ho desitgin. Fins al dia 24 de desembre, el Pare Noel farà la visita. El 27 de desembre, i fins al 4 de gener, serà el torn per al Patge Reial dels Reis d'Orient. Serà a La Fira Centre Comercial per rebre les cartes que els nens i nenes hauran escrit a ses majestats i que després els lliuraran.

Però el Nadal a La Fira Centre Comercial tindrà altres activitats. S'han previst diferents tallers perquè els petits de la casa aprenguin a cuinar receptes dolces típiques d'aquest període i se les emportin a casa, perquè escriguin la seva carta al Pare Noel utilitzant adhesius, colors cintes i altres utensilis; o perquè construeixin guarniments per a l'arbre de Nadal utilitzant materials sostenibles. Totes aquestes activitats es faran en diversos dies, sempre de 5 de la tarda a 8 del vespre, a la Caseta Dolça que s'instal·larà a la planta baixa del centre comercial.

Una altra activitat prevista dins de la campanya nadalenca de la Fira Centre Comercial serà una recollida solidària de joguines en col·laboració de Creu Roja. D'altra banda, el 17 de desembre al matí, de les 11 del matí a 1 del migdia, la secció de dansa de l'escola Pare Manyanet de Reus farà un festival per donar-se conèixer i animar aquestes festes. El 2022 es tancarà a Reus amb la 14a edició de la tradicional cursa de Sant Silvestre, que tindrà el seu punt de sortida i arribada a La Fira Centre Comercial. Serà el 31 de desembre a la tarda i, com en ocasions anteriors, hi haurà un estand els dies previs on els interessats podran fer les seves inscripcions i rebre els dorsals. U
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: