1 de 10
NADAL 2022

Torna al Morell de la Fira de Nadal

Del 2 al 4 de desembre, al carrer d'Àngel Guimerà

Canalla a la pista de gel del Morell, en una fira anterior | Cedida
per M.B., Reus, Catalunya | 28 de novembre de 2022 a les 14:34 |
Els dies 2, 3 i 4 de desembre el Morell viurà una nova edició de la Fira de Nadal. Un esdeveniment impulsat des de la regidoria de Promoció econòmica de l’ajuntament, amb el suport de l’Associació de comerciants i professionals del Morell, que presenta un programa per a tots els públics. “Després de la bona acollida de la Terrafira de Nadal de l’any passat, hem apostat per un format molt similar”, segons la regidora de Promoció econòmica, Mònica Casas, “que suposarà un impuls alsector comercial morellenc en unes dates molt importants”.

Serà, doncs, un recinte ubicat al carrer d'Àngel Guimerà, darrere de la benzinera, i on es podrà trobar comerç local, artesania, restauració, actuacions musicals... “Com a novetat, tindrem una petita fira del vi, amb una desena de cellers que oferiran els seus productes”, comenta la regidora, un espai que se suma a la ja tradicional pista de gel, el trenet de la fira, els tallers i activitats per a la canalla... I diumenge, a més, exposició de clàssics, la Festa de l’oli i el seu concurs d’allioli. Mantenim la idea d’oferir una gran fira de Nadal, amb tots els ingredients que això comporta”, ha dit l’alcalde, Eloi Calbet, “així que la decoració continuarà jugant un paper cabdal, amb un gran ventall d’activitats que faran que l’ambient nadalenc envaeixi el nostre municipi durant tres dies”.

El recinte obrirà divendres dia 2 a les 5 de la tarda, i una hora més tard es farà l’encesa de les llums de la fira. Pel que fa als horaris, divendres estarà oberta de 5 de la tarda a 8 del vespre, mentre que l’espai de restauració obrirà de 5 de la tarda a 10 de la nit. Dissabte, l’espai comercial tindrà un horari de 10 del matí a 8 del vespre,  i l’espai de restauració, de 10 del matí a 10 de la nit. I, diumenge, tota la fira obrirà de 10 del matí a 7 de la tarda. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: