1 de 10
PROMOCIÓ DE CIUTAT

Reus col·labora amb una exposició sobre Gaudí a la Xina

A través de l'agència Reus Promoció i el Gaudí Centre

Una delegació xinesa ha visitat la ciutat (a la imatge, amb la regidora Caelles) | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 28 de novembre de 2022 a les 14:19 |
S'ha donat a conèixer la col·laboració i el suport de Reus Promoció mitjançant el Gaudí Centre en l’exposició d’art Meet Gaudí que es realitzarà en el decurs del proper l’any a diferents ciutats xineses. Aquesta mostra és organitzada pel Beijing Zhongchuang Culture Tourism Group i BCN Specialized Works.

Com a comerciant d'art professional i organitzador d'exposicions d'art a la Xina, el Beijing Zhongchuang Culture Tourism Group ha dut a terme projectes d'art a gran escala. En aquest cas, l’exposició Meet Gaudí s'inaugurarà a Xangai el març de 2023, a la ciutat de Chengdu l'agost de 2023, a Pequín el desembre de 2023 i a Nanquín el maig del 2024. S'espera que l'exposició tingui una durada de 17 mesos, abastant una població de més d'un milió de visitants.

En paraules de la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, "Reus, com a bressol de Gaudí i ciutat amb un gran patrimoni modernista, té un paper important donant seu suport al projecte artístic. Es tracta d’una bona oportunitat per difondre i posicionar Reus, com la ciutat origen del geni per al públic xinès. Un públic cada cop més interessat en la nostra cultura. Estem explorant també la possibilitat que aquesta exposició obri la porta de possibles col·laboracions futures". 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: