1 de 10
NADAL 2022

Salou encén divendres l'enllumenat de Nadal

L'arbre, al carrer de Barcelona, amb Via Roma, oferirà cada tarda un espectacle de llums i colors

Imatge de l'arbre de Nadal de Salou de l'any passat | Cedida
per M.B., Reus, Catalunya | 28 de novembre de 2022 a les 13:19 |
Salou donarà el tret de sortida al període nadalenc, amb la tradicional encesa dels llums dels carrers i de l’arbre, aquest proper divendres, 2 de desembre. L’arbre, que es col·locarà a la cruïlla de carrer de Barcelona, amb Via Roma, oferirà, cada tarda, a les 7, fins al 6 de gener, un espectacle diferent de llums i colors, amb clàssics de la música pop i nadalenca.

També s’il·luminaran les llums nadalenques al nucli comercial i al centre. Enguany, com a novetat, i amb l'objectiu de contribuir a l'estalvi energètic i complir el decret llei de mesures d’estalvi energètic, s'ha posposat una setmana l'encesa de la il·luminació. Normalment, es feia el darrer divendres de novembre i, aquesta vegada, es farà el primer divendres de desembre.

A més, els llums s'apagaran a mitjanit, el que comportarà un estalvi de 90 hores de funcionament, un 26% menys.

L'acte d’encesa dels llums de Nadal serà presentat per la Loli i el Pop; i comptarà amb nadales a càrrec del Cor Encantats, el Cor Infantil i el Cor Mitjà de l’Escola Municipal de Música de Salou (EMMS); el show d’encesa amb Nou Estil i un artista convidat; i la sessió del DJ D-Lort. Així mateix, les famílies podran gaudir d’una xocolatada amb coca de sucre, regals, photocall, i moltes altres sospreses.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: