1 de 10
SECTOR QUÍMIC

Future Pipe Industries, nou Business Partner de l'AEQT

Future Pipe Industries se suma a l'AEQT | AEQT
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 28 de novembre de 2022 a les 13:08 |
L'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) i Future Pipe Industries (FPi) han subscrit un acord de col·laboració pel qual les dues organitzacions pretenen treballar conjuntament. A FPi dissenyen i fabriquen solucions de canonades en composites per a ús industrial aportant solucions que inclouen serveis d'enginyeria, disseny, fabricació, subministrament, supervisió, entre d'altres.

Les canonades compostes de FPi s'utilitzen en nombroses instal·lacions industrials, com ara complexos petroquímics, refineries, plantes de dessalinització i energia. Els seus productes són àmpliament utilitzats pel sector industrial, per a una àmplia gamma d'aplicacions, com ara Les canonades en composite de FPI s'utilitzen en nombroses instal·lacions industrials com a complexos petroquímics, refineries, plantes d'energia i dessalinització.

Els serveis més habituals són: transport d'hidrocarburs i biocombustibles, tancs d'emmagatzematge, desllastres/marpols, H2S, canonades de procés, efluents, salmorres, línies contraincendis tant aèries com enterrades, línies injecció químiques, mineria (llots) i línies de drenatge. De la mateixa manera estan presents als mercats emergents de captura/transport de CO2 i al mercat de l'Hidrogen.

El conveni ha estat formalitzat per la directora gerent de l'AEQT, Maria Mas i José Miguel Bello.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: