1 de 10
LLEURE

L'agenda del cap de setmana: cinc plans d'oci i cultura

Cinema, teatre i una fira nadalenca, entre les propostes destacades

El festival de cinema REC, de Tarragona, una de les cites del cap de setmana | REC
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 2 de desembre de 2022 a les 08:30 |
Com cada divendres, a Reusdigital.cat us oferim un nou llistat amb cinc propostes per al vostre temps lliure del cap de setmana. Agafeu l'agenda, que això ja comença!

Fira de Nadal del MorellEntre els dies 2 i 4 de desembre, el Morell una nova edició de la Fira de Nadal. Els assistents hi podran gaudir d'uns dies màgics plens d’'activitats, tallers, música i molt més, o trobar aquells detalls que manquen, buscar aquells regals que encara no tenen o passejar per mirar i comprar tot allò que ofereixen els diferents comerciants morellencs per a aquestes festes tan especials.

Festival de cinema RECNo deixem encara el Tarragonès, perquè a Tarragona hi tindrà lloc, fins al proper 6 de desembre, una nova edició del festival de cinema REC, dedicat a les òperes primes. 

Més informació, aquí:

Alba Morena, a la Casa NavàsLa cantant, compositora i productora de Salou Alba Morena canta des de cant líric fins a jazz. Divendres 2 de desembre, a les 8 del vespre i en el marc del festival Accents, la cita és a la Casa Navàs de Reus. Les entrades tenen un preu de 15 euros (si es compren de manera anticipada) o de 20 (a taquilla). 


L'endemà, també a la Casa Navàs, l'actuació anirà a càrrec d'Ana Brenes. 

"La Roser", al BartrinaLa Roser ens parla de la vida d'una reusenca que neix l’any 1835 a la nostra ciutat. Parla de tota la seva família i de com ella viu tots els esdeveniments que passen a Reus, primer des de darrere de l'aparador de la botiga familiar i més tard, com a mare i treballadora de la Fabril Algodonera. La Roser ens parla de qui som i d'on venim, i ho fa des de la seva mirada neta i plena d'amor per la vida. 

La Roser compta amb les interpretacions de les components de Les Artistes Locals, i la direcció  d'Iban Beltran i Ana Pérez. La representació és el dissabte 3 de desembre, a les 8 del vespre i al Bartrina de Reus. 

Aupa Strings, en concertCom a cloenda dels actes per celebrar els 400 anys del Gremi de la construcció de Reus i el Baix Camp, el diumenge 4 de desembre a les 7 de la tarda i al Teatre Bartina hi tindrà lloc un concert amb la formació Aupa Strings. La recaptació es destinarà íntegrament a la Càtedra de Dolor Infantil de la URV-Fundación Grünenthal.

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: