1 de 10
EMPRENEDORIA

Vila-seca subvencionarà noves empreses liderades per dones

La iniciativa forma part dels acords dels Comuns amb l’equip de govern en matèria pressupostària

L'Ajuntament de Vila-seca, en una imatge d'arxiu | Josep M. Llauradó
per Redacció, Tarragona | 28 de novembre de 2022 a les 10:52 |
En la sessió plenària del darrer divendres a l'Ajuntament de Vila-seca va aprovar-se per unanimitat la creació d’unes bases reguladores per a la concessió de subvencions a les empreses liderades per dones, per afavorir l’impuls i la dinamització econòmica del municipi.

Aquesta iniciativa forma part dels acords del grup municipal de Vila-seca en Comú per no oposar-se als pressupostos municipals. Marta Roldán, regidora de la formació i impulsora de la iniciativa, va justificar la conveniència de la iniciativa indicant que al municipi de Vila-seca hi ha aproximadament un 30% més de dones que d'homes a l’atur.

Així mateix, també va remarcar que la diagnosi del Pla d’igualtat local determina que hi ha una desigualtat en l’accés i la qualitat de la feina de les dones i determina que "calen prendre accions en matèria d’ocupació". 

Roldán també va recordar que l’any 2020 la seva formació va aconseguir incloure a les dones com a col·lectiu d’especial inserció en el món laboral al programa d’impuls a la ocupació, atorgant 4.000 euros a les empreses que contractin dones en situació de vulnerabilitat. Ara, “i gràcies als acords presos entre Vila-seca en Comú i l’equip de govern en matèria pressupostària, donem un pas més i avancem en la igualtat d’oportunitats entre dones i homes”.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: