1 de 10
DIGUES LA TEVA

Vestimenta i poder

Intervenció de Dani Cornellà al Parlament de Catalunya | Parlament.cat
per Laura Solanes, Reus | 27 de novembre de 2022 a les 10:49 |
Aniries a treballar amb pijama? O al gimnàs amb vestit?

Segurament no, perquè consideres que no és adient... Doncs, últimament se'n parla molt, de com va vestit, a una institució com és el Parlament de Catalunya, en Dani Cornellà, que no saps ben bé si va a una calçotada o a exercir com a diputat de la CUP que és.

No, la manera de vestir no significa que fas més bé o més malament la teva feina, però sí que indica un respecte cap a una institució o col·lectiu de persones i en la meva opinió, en aquest cas, deix molt a desitjar.

Abans, sempre hi havia hagut polítics de la seva tendència o similar ideologia i anaven vestits en concordança. El seu discurs és que vesteix com pensa i que tot és KM 0... d'acord, però de segur que la seva ideologia, de la qual tant presumeix, es pot adaptar a cada situació i ser coherent amb el seu càrrec i la institució que representa.

Es pot anar perfectament amb una camisa o amb uns pantalons, que no estiguin cosits per nens asiàtics explotats. Fins i tot no és necessari que vagi amb camisa, simplement una mica de planxa no faria cap mal i transmetria un aspecte més polit, que és el mínim que s'espera d'un persotatge de les seves característiques dins d'una institució com és el Parlament de Catalunya.

Per cert, no hi ha res més capitalista que la marca Quechua.

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: