1 de 10
POLÍTICA

Últimes «Convivències amb l’alcalde» Pellicer de l'any

El batlle i altres regidors del govern recorreran el Carrilet

El programa de visites als barris ha portat Pellicer a diversos indrets del terme | MBO
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 25 de novembre de 2022 a les 13:19 |
El programa de proximitat de l’alcaldia Convivències amb l’alcalde torna aquest mes de novembre amb la seva darrera edició després de mes d’un any d’immersions als barris de la ciutat.

Els dies 28, 29 i 30 de novembre, l’alcalde, Carles Pellicer, acompanyat per la regidora de Relacions Cíviques, Montserrat Caelles; el regidor de Via Pública, Hipòlit Monseny, i els regidors i regidores implicats en els àmbits que s’abordaran al llarg de les visites, recorreran el barri del Carrilet.

Com és habitual en el format, es faran recorreguts a peu de carrer; es conversarà amb la gent; es compartiran àpats amb persones referents de les entitats i associacions de veïns; es visitaran comerços i equipaments públics i s'assistirà a actes lúdics, religiosos, culturals o esportius que hi tinguin lloc.

El dia 30 a la tarda, de dos quarts de 5 a dos quarts de 7 de la tarda, tindran lloc les Converses amb l'alcalde al local municipal el Carrilet (a l'avinguda del Carrilet, 29 baixos), on l’alcalde atendrà sense cita prèvia els veïns i veïnes que s’hi apropin per a recollir peticions, inquietuds i intercanviar impressions directament amb la ciutadania.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: