AJUTS I SUBVENCIONS

Subvencions per a les activitats culturals, tradicionals i festives a Reus

El termini per presentar els projectes finalitza el 16 de desembre

La seu de Reus Cultura | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 25 de novembre de 2022 a les 12:22 |
L'Institut Municipal Reus Cultura ha aprovat i publicat la convocatòria de subvencions per al foment d'activitats culturals, tradicionals i festives a la ciutat de Reus per a l'any 2022. La convocatòria es pot consultar a la seu electrònica de la web de l'Ajuntament, al següent enllaç.

El termini per presentar els projectes finalitza el 16 de desembre d'aquest 2022. Per fer consultes prèvies a la presentació de la sol·licitud es pot trucar al 977 010 650 o enviar un correu electrònic a adcio@reusculturacat.

El regidor de Cultura i Política Lingüística, ​Daniel Recasens, ha explicat que "les entitats culturals de Reus representen un valor indiscutible en la realitat lúdica, tradicional, cultural i festiva que ens acompanya durant tot l'any i, des de l'administració i a través d'aquesta convocatòria, posem una injecció econòmica a aquells projectes que ho necessiten per tal que, tant si provenen de les mateixes entitats com si ens arriben de persones particulars, puguin fer encara més gran la cultura a la nostra ciutat".

Les subvencions s’atorgaran per als projectes i activitats que s’hagin portat o es portin a terme des del dia 1 de desembre de 2021 al 15 de desembre de 2022. La mera presentació d’una sol·licitud de subvenció implica el coneixement i acceptació de les bases que la regulen.

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: